Vijesti

Nedjelja, 10. Kolovoz 2014. Domaćini pobijedili na Beachvoley i Brodet kupu

Sajle napokon prvaci

Sajle nakon dva druga mjesta pobijedile na 3.Brioni camping beachvoley turniru, braća Macuka pripremili najbolji brodet, uskoro nogometni turnir "Štinjan kup 2014"


Ponedjeljak, 04. Kolovoz 2014. Održani dan MO i Štinjanska noć, u subotu Ribarska noć i odbojka na pijesku

Nagrađeni Štinjanci

Nakon uspješnog Dana MO, NK Štinjan je 01.08. organizirao Štinjansku noć, 09.08. posljednja fešta - Ribarska noć i 3.Camping Brioni-Puntižela kup u odbojci na pijesku


Utorak, 29. Srpanj 2014. U petak "Štinjanska noć"

U petak, 01.08.2014. na placi tradicinalna štinjanska Fešta


Četvrtak, 17. Srpanj 2014. Započinju štinjanske fešte

Ove subote feštom povodom Dana Mjesnog odbora započinje "Štinjansko ljeto 2014"


Nedjelja, 13. Srpanj 2014. Održan 19. Smrikva Bowl

Mladi teniski talenti na Smrikvama

126 djevojčica i dječaka iz 35 zemalja učestvovalo na jednom od najvećih svjetskih teniskih turnira za uzrast do 10 godina


Displaying results 31 to 35 out of 80

< Prethodna

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >

Dobrodošli na stranice Štinjan.hr (ex .com)

Ciljevi ovih stranica

Osnovni cilj pri kreiranju i postavljanju ovih stranica bio nam je pružiti razne korisne informacije stanovnicima i gostima Štinjana.

To su prvenstveno informacije:

  • O svim subjektima u Štinjanu (MO, udruge, obrti i poduzeća, razne javne i društvene ustanove, turističke i ugostiteljske institucije, ponuda i događaji….)
  • O događajima koji će se desiti ili su prošli,
  • Pomoćne informacije (vozni redovi, važni telefonski brojevi i adrese, vrijeme..)
  • Razne ostale informacije o ljudima, događajima, prirodnim i ostalim znamenitostima... i ostalo što vam može pomoći da riješite neki problem u trenu ili da se bolje upoznate sa Štinjanom

Drugi cilj je komuniciranje među mještanima ali i komuniciranje sa lokalnom samoupravom, javnim i ostalim ustanovama, institucijama i subjektima.

Treći cilj je skupiti sve interesantno o Štinjanu na jednom mjestu i stvoriti preduvjete za tiskanje publikacija o našem mjestu. Pozivamo i raseljene Štinjance da nam se jave svojim prilozima.

Internet stranice mogu doprinjeti i razvoju Štinjana jer očekujemo prijedloge za rješenje raznih problema, napredak mjesta... Stranice će potaknuti razvoj privrednih aktivnosti jer će poslužiti i kao svojevrsna reklama privrednim subjektima u mjestu, ali i pomoći mještanima da do njih dođu (koliko nas ne zna da imamo vodoinstalatera ili nekog drugog majstora u blizini...)....Vrijeme, vaše posjete stranicama, objava vijesti, prijedloga...sve će to pokazati da li smo bili u pravu tj. da li se ciljevi ostvaruju.

Javite nam se sa dodatnim idejama, nadopunama, prijedlozima, ispravcima...

AUTORI

Štinjan.com