29.06.2019. 15:39 Starost: 4 yrs

Aktivne štinjanske sportske udruge

Autor/ica: Bojan Vuk

Održan 24. Smrikva Bowl, ribari proširili lučicu, NK Štinjan odabrao novo rukovodstvo

Smrikva bowl 2019 finale dječaci

Smrikva bowl 2019 finale dječaci

Na sportskim terenima Tenis kluba Smrikve, u njihovoj organizaciji je održan 24-ti Smrikva Bowl, jedan od najpoznatijih svjetskih turnira za djevojčice i dječake do 10 godina starosti. U izvrsnom ambijentu i dobroj atmosferi, uz odličnu organizaciju domaćina obitelji Božović, natjecalo se 100 tinjak budućih teniskih zvijezda (ovdje su kao početnici igrali Dominik Thiem, Borna Čorić, Dona Vekić, Petra Martić i još mnogi današnji teniski svjetski asevi). Više o turniru pogledajte na njihovim stranicama.  Nekoliko fotografija pogledajte i u našem albumu.

PŠRD Štinjan pod vodstvom agilnog Marijana Rupenovića privodi kraju radove na proširenju i uređenju lučice. Betoniran je put na lukobranu, obnovljeni stari molovi, instalirane strujne i vodovodne instalacije, rasvjeta.... svaka čast i sve čestitke Marijanu, zaslužio je velike pohvale i priznanje mještana kao jedan od rijetkih koji cijelog sebe, svoje znanje i vrijeme uspješno ulaže za dobrobit našeg mjesta (samo da to još i nadležni prepoznaju!). Više fotografija u posebnom albumu.

Nogometnom klubu Štinjan je, nadamo se, došao kraj nedaćama. Nakon najgore sportske sezone u povijesti i praktički nepostojanja i neaktivnosti klupskih institucija, nekolicina entuzijasta se odlučila "preuzeti" klub u svoje ruke i pokušati popraviti situaciju. To im praktički ne bi trebalo biti teško upravo zbog toga što je preuzela klub na "minimumu". Želimo im puno sreće i uspjeha u pokušaju da obnove stari sjaj najstarijeg kluba u Puli. Više pogledajte na klupskim stranicama www.nk-stinjan-pula.hr