10.08.2014. 10:40 Starost: 6 yrs

Domaćini pobijedili na Beachvoley i Brodet kupu

Autor/ica: Bojan Vuk

Sajle nakon dva druga mjesta pobijedile na 3.Brioni camping beachvoley turniru, braća Macuka pripremili najbolji brodet, uskoro nogometni turnir "Štinjan kup 2014"

Sajle napokon prvaci

Sajle napokon prvaci

Jedan od brodeta

Jedan od brodeta

U subotu, 09.08.2014., u Štinjanu nije bilo dosadno. Osim mnogo novoprispjelih gostiju koji su napokon napunili kamp i privatni smještaj, Štinjanci mogu biti zadovoljni dvjema veoma uspješnim manifestacijama - cjelodnevnim turnirom u odbojci na pijesku na Puntiželi te večernjom Ribarskom feštom na placi.

Na Puntiželi se natjecalo petnaestak trojki na 3. Brioni camping (ex Puntižela) turniru. Nakon dva druga mjesta turnir su osvojile domaće Sajle (Matea Ikić i dva Andreja - Prebanda i Vuk, pobijedivši u finalu "Purgere", odbojkaške goste iz Zagreba. Treće mjesto osvojla je ekipa "Bezobrazno balkanski".
Najboljom igračicom proglašena je "purgerka" Nataša Balija a igračem Andrej Vuk.
Čestitamo vrijednim organizatorima, mladim Štinjancima koji su pokazali da se uz pomoć lokalnih ugostitelja - sponzora može organizirati lijepi sportsko zabavni dan.

Reportaža sa turnira (Regional express)

Večer je bila rezervirana za starije. U odličnoj organizaciji MO Štinjan na placi se natjecalo sedam ekipa majstora spremanja brodeta. Pobijedili su opet domaćini, brača Siniša i Darin Macuka. Veliki broj Štinjanaca i njihovih gostiju s užitkom je kušao odlične brodete i srdele na žaru uz ples i glazbu Enigmi iz Pule.
Tako se Štinjansko ljeto pomalo primiče kraju. Preostaje još turnir najmlađih nogometaša - Štinjan kup 2014 od 20.08. do 24.08.2014.

Čestitke svim organizatorima, zahvala sponzorima, učesnicima i gostima naših fešti s porukom da i dogodine budu aktivni i prisutni na još više ovakvih događaja.

Reportaža sa Brodet kupa (Regional express)

Reportaža sa Brodet kupa (Glas Istre)