04.08.2014. 14:24 Starost: 6 yrs

Održani dan MO i Štinjanska noć, u subotu Ribarska noć i odbojka na pijesku

Autor/ica: Bojan Vuk

Nakon uspješnog Dana MO, NK Štinjan je 01.08. organizirao Štinjansku noć, 09.08. posljednja fešta - Ribarska noć i 3.Camping Brioni-Puntižela kup u odbojci na pijesku

Nagrađeni Štinjanci

Nagrađeni Štinjanci

Štinjanska noć

Štinjanska noć

Nakon što je 19.07. održana fešta povodom dana MO Štinjan, na kojoj su uz glazbu Enigme i ugostiteljstvo o režiji konobe "Dub" podijeljena priznanja Štinjancima za uspjehe u nogometu (NK Štinjan prvak II ŽNLI Jug), ribolovu, za najbolje u briškuli. Priznanje je dobila i dugogodišnja tajnica MO Dušanka Rovis koja odlazi u mirovinu. Fešta je završila već pomalo tradicionalnim vatrometom.

01.08. održana je Štinjanska noć u organizaciji NK Štnjan i MO. Za štimung se pobrinuo Banana band a za iće i piće restoran "Istrijanka.

Slijedeće subote slijedi kulminacija Štinjanskog ljeta 2014 - na placi će se kuhati brodet, uz glazbu i riblje specijalitete zabavljati ćemo se na Ribarskoj Fešti.
Tijekom istog dana (09.08.2014.) na Puntiželi će se odigrati 3.Camping Brioni  (Puntižela) kup u odbojci na pijesku. Mladi Štinjanci i njihovi odbojkaški prijatelji iz Pule i okolice privukli su dosta mješovitih ekipa (2M + 1Ž) koje će se natjecati i zabavljati u prelijepom ambijentu plaže na Puntiželi.

Svi ste pozvani!

Nekoliko fotografija u klupskom albumu NK Štinjan