29.07.2014. 15:11 Starost: 6 yrs

U petak "Štinjanska noć"

Autor/ica: Bojan Vuk

U petak, 01.08.2014. na placi tradicinalna štinjanska Fešta

U organizaciji NK Štinjan i MO Štinjan u petak će se, s početkom u 20.00 na placi održati druga po redu fešta u sklopu štinjanskog zabavnog ljeta.

Da bude veselo i rasplesano pobrinuti će se "Bonita band" a za iće i piće je zadužena ekipa iz restorana "Istrijanka" sa Puntižele. Da sve ne bude standardno, pripremiti će nam i njoke sa domaćim šugom te maneštru s trukinjom. Neće pofaliti ni mesa sa roštilja a da o piću ne govorimo.

Pozivamo sve Štinjance, njihove goste i prijatelje kao i prijatelje Štinjana iz Pule i okolnih mjesta da nam se pridruže u našoj fešti.

Ulaz je besplatan, pozivamo sve članove i prijatelje NK Štinjan da dobrovoljnim prilogom pomognu klupskim aktivnostima. Klupski budžet je kao i uvijek tanak a troškovi sve veći. Ove godine se natjeću selekcije U9, U11, mlađi i stariji pioniri, juniori i seniori, troškovi natjecanja su ogromni, svaka lipa je dobrodošla pa NK Štinjan unaprijed zahvaljuje svima koji će pomoći. Svoj prilog možete dati i kupnjom knjige o povijesti nogometa u Štinjanu na ugostiteljskom šanku uz popust - besplatno pivo.