02.05.2019. 15:54 Starost: 3 yrs

Na Hidrobazi gužva, igre, glazba, roštilj, prava veselica

 

Od 1. do 4. maja na Hidrobazi Rock"n"grill festival

Štinjanci na prvomajskoj fešti na Hidrobazi

Štinjanci na prvomajskoj fešti na Hidrobazi

I dok se u Šijani odvijalo tradicionalno prvomajsko okupljanje uz besplatni grah, dotle se u Štinjanu tj. na obnovljenoj plaži na Hifrobazi dogodio prvi Rock"n"grill festival.
Na Hidrobazi prvog maja nikad nije bilo toliko ljudi. Osim onih koji tradicionalno na ovom mjestu roštiljaju već godinama, na novouređenu plažu s pratećim sadržajima došlo je mnogo mladih koji su se cijeli dan zabavljali uz obilje ponuđenih sadržaja. Vrhunac se dogodio u predvečernjim satima nastupom poznate grupe Psihomodo pop kada su se gotovo svi prisutni preselili pred binu montiranu uz ogradu Valbandonskog (bivšeg) policijskog kampa.

 

Sve u svemu Grad i gradske institucije su se i ove godine pobrinule da obilježavanje 1.Maja bude u znaku "kruha"(Šijana) i "igara"(Hidrobaza) što im je obogačivanjem programa događajima na Hidrobazi u velikoj mjeri i uspjelo.
Imali smo priliku vidjeti dvije aktualne slike Pule: umirovljenike i nezaposlene u redu za grah u Šijani te razigranu mladež uz roštilj i glazbu na Hidrobazi.

Nekoliko fotografija sa Hidrobaze u štinjanskom albumu.